Wednesday, November 27, 2013

Ombak - Pantai


As-salamu alaykum
.
.
.
ole2 dari Kuala Terengganu untuk tatapan semua..
Kursus 5 hari yang sejok..Panas makan kepok jea..xoxo
.
Quiet

.

Believe in your dreams. Believe in yourself. Be yourself.


Wednesday, November 20, 2013

12 Tahun - KFC ?

As-salamu alaykum
.
.
Salam entri kedua di bulan November..hahhahaa..Menaip entri kali nie dalam kesibukan kota mengemas beg untuk pergi holidays..Werkkkk..holidays aka kursus daaaa..5 hari tue lama nya rasa..Terpaksa berpisah sementara dengan apa yang ada..
.

Kesempurnaan mendongak kesombongan

.
.
First time for both of them makan KFC..sob3..Sound macam jokes jea..Macam weird jea..Di zaman iPad menggantikan guli sebagai toys..Mini Cooper sebagai hadiah cemerlang dalam UPSR..Namun hakikatnya masih ada insan2 sebegini yang belum merasa apa itu KFC pada usia 12 tahun..huhuhuhuu
.
"How Lucky We Are"
.
.
.
.
.
Alhamdulillah






Wednesday, November 6, 2013

Wish List

السلام عليكم
As-salamu alaykum
.
Salam Maal Hijrah - 1435H
''Wasatiyyah Tonggak Kesatuan Ummah''
.
.
Dalam erti kata lain "Selamat Tahun Baru"..Tahun baru dalam kalender islam..Azam pun mesti baru kan..Aminn..Pejam pelik tido bangun kita sedang berada di penghujung kalender 2013 Masihi..Wink3..Welcome "NOVEMBER"..hahhahhaa..
.
.
NOVEMBER
.
.
Bulan yang akan mengingatkan saya tentang umur yang semakin tua..kah3..Kalu orang tanya berapa umur saya mesti akan jawab umur tahun lepas sebab belum cukup bulan..Padahal kalau ikut tahun itu la umur saya sebenar2nya..Alasan sangat..hahhahhaahaaa..Tapi sebenarnya apa la sangat ada pada angka tue kan..Kalau main game pun mesti nak up level..Baru mencabar..Baru tak boring..xoxo..
.
Kalau sebelum nie November la wish list tertunai..hahhahaa..Best kan..Abah dah tahu dah perangai anak bongsu dia nie..Rabak poket..lol..Semenjak dah bekerja nie tak da la minta apa2 lagi dengan abah or family members..Tapi kakak mesti tak lupa belikan kek..yummmy2..Kawan2 make sure akan adakan small celebration and bagi hadiah..Moments terindah setiap kali birthday..Thanks semua..Susah2 je..
Mmmmmuah
.
Lies don't end relationship.Usually the truth does.

Agak2 kalau tahun nie saya nak buat wish list "No celebration" and "No birthday present" ok tak?..hahhahahhaa..Cukup la sekadar Doakan yang terbaik untuk saya..Tak yah susah2..Ada kelainan dari tahun2 sebelum nie..ehem3..Ntah2 tahun nie memang tak ada orang pun nak celebrate sebab dah tua..Werkkkkk..Lagipun on that date saya dah rancang nak bercuti di kampung..Bersama dengan orang2 tersayang on my burfday..Wish list saya dengan real life macam ada chemistry sikit2 kan..Kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan segalanya..
xoxo